Enstrm & Blom

Workshops & kurser

Stig in i vår verkstad och hitta din egen skaparlust!

Här får du prova på att skapa i lera med hjälp av olika tekniker; kavla och ringla, tumma och dreja, helt efter din egen design. Vi har en drejskiva, så är ni fler som vill prova på att dreja så får ni turas om. Beräkna åtminstone 15-20 minuter vi drejskivan/person. Framförallt kavlar vi föremålen, vilket är ungefär som att kavla pepparkaksdeg. Har du exempelvis ett fat du vill använda som form, får du gärna ta med detta. Då kan du kavla ut en platta av lera,  att sedan lägga i det befintliga fatet. Vi har även ett urval av fat och formar, stämplar och mönster på plats, som du kan använda dig av. Observera att det under vinterhalvåret kan vara lite kyligt i verkstan så ta gärna med en extra tröja om du blir frusen.

På vår mysiga övervåning finns möjlighet att ta paus och njuta av en medhavd måltid. Du kan boka en egen workshop med dina vänner och lägga upp det efter önskemål kring dag och tid. Om du klickar på workshop-fliken hittar du mer information. I prislistan finns några färdiga exempel på upplägg. Skicka din förfrågan till anna@enstromblom.se eller via formuläret. Vi svarar så snart vi har möjlighet.

Titta gärna in på våra anslagstavlor på Pinterest för inspiration -länk i sidfoten.

Kom som du är. Inga förkunskaper krävs. Vi håller till i vårt magasin i Häggesled, mittemellan Vara och Lidköping. Varmt välkommen på workshop hos Enström & Blom!

Prislistan finner du på enstromblom.se/prislista-workshops