Enstrm & Blom

Prislista – workshops

Här följer några förslag för olika workshops:

VERKSTADSTID
2 timmar
2-3 personer => 1200 kr/person
4-9 personer => 850 kr/person
1,5kg lera ingår/person

3 timmar
2-3 personer => 1500 kr/person
4-9 personer => 1050 kr/person
2kg lera ingår/person

Fritt skapande. Man kan köpa till mer lera för 120kr/kg, ingen begränsning.

STÖRRE SÄLLSKAP
10-14 personer, 80 minuter verkstadstid => 425kr/person.
Alla kavlar eller tummar ett föremål var i storlek som en större assiett eller en kruka. Är man snabb och ganska självgående kan man göra ytterligare ett föremål för 100kr extra.

I samband med dessa förslag har man möjlighet att ta med sig fika eller middag och sitta på magasinets mysiga övervåning. Ni har utan extra kostnad tillgång till sällskapsrummet en timma före eller efter er workshop. Detta meddelas vid er bokning eller minst två dagar innan besöket. Skulle ni vilja stanna kvar lägre för umgänge, är man välkommen med en förfrågan.

PRIVATLEKTION I DREJNING
1h, 2 föremål á 1kg. Kan delas av två personer => 950kr.
Endast vardagar.

FAMILJEDREJNING
80 min. En enklare variant av ”privatlektion i drejning” som kan delas av 3-5 personer: 1-2 vuxna plus 1-3 barn (6-14 år). 1kg lera/person ingår => 1390kr

 

I alla ovanstående workshops ingår att Anna bränner och glaserar alstren.

Det går alltid bra att ta med sig tilltugg på stående fot!

 

Ni har själva möjlighet att påverka val av dag och tid, kom med önskemål. Vi tar hand om städning och plock efteråt och vill man kika i butiken eller handla, så går det bra att göra det utanför kurstid.
Återbud lämnat inom 48 h från kursstart kan komma att debiteras. Om antalet i en bokad grupp minskar exempelvis från fyra till tre deltagare, gäller det högre priset. Alla priser är inklusive moms.

Välkommen med er förfrågan!