Enstrm & Blom
Arrow
Arrow
Slider

Event & konferens.

Konferens med jobbet, kalas med släkten eller aktivitet på möhippan.

Du och dina 10 kollegor vill fira en i gänget och då hitta på något tillsammans en kväll efter jobbet. Ni vill äta gott och kunna umgås, gärna lite för er själva, och även att det ska hända något extra. Någon aktivitet eller happening, antingen för hela gänget eller enbart den som firas, skulle ni uppskatta.

 

Ett förslag på event kan vara som följer:

Ni anländer kl 18 till vårt magasin i Häggesled, där ni hälsas välkomna med bubblande lättdryck. Anna berättar lite kort om vart ni befinner er och hur kvällens upplägg ser ut. Ni får gärna se er omkring.

I vårt showroom har vi dukat till långbord och det serveras Estis fräscha och matiga ‘Kalasbuffé’. På bordet finns även lättdrycker. Goda alternativ finns om man är allergisk mot något.

Efter omtag och mingel känner ni för lite skapande. Ni är då välkomna en trappa ner till vår verkstad. Anna visar drejtekniker och så sätter vi jubilaren, till allas förtjusning, vid drejskivan. Efteråt är det dags för er allesammans att sätta händerna i leran. Assietter, fat och skålar i egen design, skapas enkelt genom att kavla eller tumma leran. Förlagor att forma efter finns på plats och man kan förstås även forma på fri hand. Mönster, bokstavsstämplar och annat att dekorera med, finns också att använda, för att sätta sin egen personliga prägel. Sedan har ni några utvalda glasyrfärger att välja bland.
Momenten efter själva formandet; torkning, bränning och glasering, tar Anna hand om. I regel är godset klart att hämtas, eller få skickat till sig, efter drygt en månad.

Nu kan det smaka gott med en kopp fint kaffe eller en rejäl mugg te, tillsammans med en god kaka. Kanske någon av er har ordnat ett musikquiz och kopplar upp låtlistan till vår bluetooth-högtalare? Projektor och duk finns också att använda, för att tillsammans kunna dela minnen eller inspireras inför nya projekt.

Klockan närmar sig 22 och vi rundar av kvällen. Någon har fastnat för en stilig dammvippa och en annan tyckte att muggen som hen drack te ur, låg fint i handen. Kassan är öppen för den som vill köpa med sig något hem eller passa på att ordna med presenten till broderns 40-årsdag.

PRIS: 650 KR/PERSON

Intresserad av konferens eller event?

Har du egna önskemål kring hur ditt eget event ska se ut? Kontakta oss i formuläret eller ring 070-555 25 97.

Varmt välkommen!