Enstrm & Blom

Privat workshop/kurs

I vår verkstad får du prova på att skapa i lera med hjälp av olika tekniker; kavla och ringla, tumma och dreja, helt efter din egen design. Vi har en drejskiva, så är ni fler som vill prova på att dreja så får ni turas om. Beräkna åtminstone 15-20 minuter vi drejskivan/person. Framförallt brukar vi kavla föremålen, vilket är ungefär som att kavla pepparkaksdeg. Har du exempelvis ett fat du vill använda som mall, får du gärna ta med detta. Då kan du kavla ut en platta av lera,  att sedan lägga i fatet och forma efter. Vi har även ett urval av modeller och formar, stämplar och mönster på plats, som du kan använda dig av.

 

Här följer några prisförslag för olika workshops:

Privatlektion i drejning 1h (2 föremål). Kan delas av två personer => 890kr

2 timmar verkstadstid
2-3 personer => 1100 kr/person
4-6 personer => 820 kr/person

3 timmar verkstadstid
2-3 personer => 1250 kr/person
4-6 personer => 950 kr/person

I alla ovanstående workshops ingår 2 kg lera samt bränning och glasering av alstren, som utförs av Anna. Man kan även köpa till mer lera för 80kr/kg.

Vill man boka ett tillfälle på fler än 3 timmar,  4 eller kanske 5 timmar, tillkommer en timkostnad på 300kr (2-3 pers) respektive  200kr per timma.

Fika eller middag kan medtagas och avnjutas på magasinets övervåning. Serveringsgods finns att använda (50kr/pers inkl disk), samt kaffebryggare och vattenkokare, kyl- och uppvärmningsmöjligheter.

Det går förstås även bra att ta med sig en fikakorg på stående fot!

Om antalet i en bokad grupp minskar eller ökar gäller priset för faktiskt antal. I en privat grupp har ni själva möjlighet att påverka val av dag och tid. Vi tar hand om städning efteråt och vill man besöka butiken går det bra även utanför kurstid.

Återbud lämnat inom 48 h från kursstart kan komma att debiteras. Alla priser är inklusive moms.

Välkommen med er förfrågan!

Vi är flexibla och diskuterar gärna era egna önskemål kring upplägget på er workshop. Max antal i verkstan är ca 12 personer beroende på hur lång tid man önskar.

Återbud inom 48 timmar kan komma att debiteras.

Spara